BejelentésESG
ElectroSomatoGraph

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Fájdalomentes, gyors és precíz szűrővizsgálat?


Elérhető kizárólag: Szegeden, Budapesten, Kecskeméten, Gyulán, Békéscsabán, Hódmezővásárhelyen és Kiskunhalason.


Mindenre kiterjedő diagnosztika szív-és érrendszerének, agyi működésnek, csontjainak és emésztőrendszerének működéséről 20 percben?


Nem kell várakozni, hiszen a vizsgálati eredmények alapján a szakorvos rögtön, személyre szóló életvezetési és táplálkozási tanácsokat ad?


Mindhárom kérdésre részünkről IGEN a helyes válasz!


Amennyiben Ön is fontosnak tartja, hogy minnél messzebb kerüljön a végeláthatatlan orvosi várólistáktól, és lehetőleg rövid idő alatt és egy helyen tudjon meg mindent egészségi állapotáról, akkor Önnek kétség kévül az ESG- vizsgálatra van szüksége.


A vizsgálat minden esetben személyre szóló, és időpont foglalással történik. Így Önnek a vizsgálat előtt, és a vizsgálatot követően sem kell várakoznia. Az eredményt, és a szakorvos javaslatait közvetlenül a vizsgálat után rendelkezsére bocsátják.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését a vizsgálattal kapcsolatban kérjük, az alábbi űrlapot kitöltve jelezze felénk! Amennyiben megtisztel bennünket bizalmával és eljuttatja hozzánk telefonszámát, mi örömmel felvesszük Önnel a kapcsolatot és előjegyezzük a szűrővizsgálatra!


Jelentkezés a vizsgálatramystat


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!